Szolgálatunk

Társaságunk több mint 200 országban szolgál, ahol a Gedeoniták és segítőik (a feleségek) eddig kétmilliárd példányt meghaladó számú Bibliát osztottak ki a Társaság – megalakulása óta. Pontosabban: a világ 200 országában, autonóm területén és birtokán.
Amikor arról beszélünk, hogy hol vagyunk jelen mint szervezet, inkább az előbbi kifejezést használjuk mint magában azt, hogy “ország”, mert sok hely nem önálló ország. Például így: a Nemzetközi Gedeon Társaság a világ 200 országában, autonóm területén és birtokán működik (forrás: Style Guide). A Nemzetközi Gedeon Társaság – hazánkban – az alapítás óta több mint 3,6 millió példányt helyezett el kórházakban, szállodákban és osztott diákoknak, egyetemi hallgatóknak, fogvatartottaknak és fegyveres testületek tagjai részére. Az osztás során törekszünk a Biblia közvetlen átadására. A Gedeon Bibliák a teljes Bibliából három fontos fejezetet tartalmaznak:

  • Újszövetség (Ravasz László átdolgozása Károli Gáspár fordításából)
  • Zsoltárok (Károli Gáspár fordítása)
  • Példabeszédek (Károli Gáspár fordítása)

A Bibliát adományokból nyomtatják és ezeket ingyen terjesztik a Társaság tagjai. A Gedeon Biblia kereskedelmi forgalomba nem hozható, és nem árusítható!
Adományokat a Bibliák nyomtatására köszönettel elfogadunk.

Bankszámla számunk: OTP 11704007-20095383-00000000


Gedeon Biblia belső borítója